Kennelimme 16. pentue on syntynyt 20.1.2019 ja ovat luovutuksessa viikosta 11 alkaen eli maaliskuun puolessa välissä. Maksa-valkoisia uroksia on vielä vapaana! Viisi urosta ovat väriltään maksa-valkoisia ja yksi musta-valkoinen. Kolme narttua ovat musta-valkoisia.
Pennut luovutetaan eläinlääkärin tarkistamina, kirjallisten ohjeiden ja pentupakkausten kanssa. Pentue täyttää englanninspringereiden jalostuksen toimintaohjeen.

Kennelimme on kasvattanut metsällä toimivia koiria ja pentueen isoäiti on kennelimme paras metsästyskoira kautta aikain, vieläkin hyvässä vedossa Full Flavour Field Flower eli Melli. Toimii sekä kanalinnustuksessa, että vesilinnustuksessa. Pentueen emää käytetään myös metsällä! 

Katso myös kennelimme FB-sivuja

 

Pentueen emä on Full Flavour Kiss For Mum eli Liinu.

Lonkat A/A, silmät ok, fukosidoosivapaa
Näyttelymeriitit: VaraSert, Sert, VSP  
Liinu jalostustietojärjestelmässä
 
Uros on Ruotsin tuonti Mountjoy kennelistä. Kennel kasvattaa kauniita käyttökoiria ja on palkittu Ruotsin springerkasvattajana kuutena vuonna. Myös springereiden Club Shown kaunein koira vuonna 2018 tuli tästä kennelistä!

Uros Mountjoy Zhrill Zack eli Zack. Zack on saavuttanut jäljestysvalion arvon puolitoista vuotiaana ja on menestynyt myös näyttelyissä.

Lonkat B/C, silmät ok, fukosidoosivapaa
Spanieleiden taipumuskoe suoritettu
Zack jalostustietojärjestelmässä

Pennuista odotetaan seuraa metsälle, näyttelyyn ja muihin harrasteisiin :-) Ota yhteyttä  niin kerron lisää!

Tyttö 1 musta-valkoinen

Tyttö 2 musta-valkoinen

Tyttö 3 musta-valkoinen

Poika 1 musta-valkoinen

Poika 2 maksa-valkoinen

Poika 3 maksa-valkoinen

Poika 4 maksa-valkoinen

Poika 5 maksa-valkoinen

Poika 6 maksa-valkoinen